18 februari 2007

Caracasbaai

Gisteren (zaterdag) hebben we niet zo veel gedaan. Om te beginnen sloeg de stress toe, want de laptop crashte op een gruwelijke manier! Geen idee hoe het gebeurde, maar het scherm werd compleet zwart. Paniek dus! Na enige tijd startte het ding gelukkig weer normaal op. Mocht er op enig moment geen publicaties meer verschijnen dan kan het daar mee te maken hebben.
In de middag hebben we gesnorkeld in de Caracasbaai. Een mooie plek met helder water en vanaf de kant gelijk lekker diep. Mooie koralen en vissen. Dit smaakt naar meer. Duiken dus! In augustus 1997 hebben wij in de zuidchinese zee op Borneo in 4 dagen ons PADI open water brevet gehaald. Daarna hebben we echter nooit meer een duik gemaakt. Alle theorie over het gebruik van de apparatuur, duiktabellen, enz. is geheel verdwenen. Dus na bijna 10 jaar willen we niet zonder een "refresh" onder water. Bij de duikschool ter plekke dus een afspraak gemaakt: maandagochtend 10 uur. Dat ligt vast.
Zaterdagavond waren we te gast bij Wiel en Annemiek. Vanaf hun
toekomstige woning hebben we naar de zon in de Blauwbaai zien zakken. Wat een mooi huis op een schitterende plek. De spanten geven de vorm van het dak aan en komende week gaan de pannen er op. Over een maand of drie kunnen ze er intrekken. Op een paar honderd meter afstand van hun huidige tijdelijke woning. Aan de rand van het zwembad we de hele avond heerlijk zitten praten en genoten van de hoogstaande culinaire kwaliteiten van onze gastvrouw en gastheer. En dan is het zo laat. We rijden in precies 22 minuten naar huis.

Geen opmerkingen: